ISEKI TL3200F ryju
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
ISEKI TL3200F ryju
witam wszystkich serdecznie
pochodzę z Małopolski
od niedawna zaczołem czytać wasze forum,jestem posiadaczem traktora Sam.a chciałbym zakupić coś 4x4,żeby miało około 30KM,i jeszcze tur mi się marzy,a o kabinie to nawet nie wspomnę. czy moglibyście coś polecić?
pochodzę z Małopolski
od niedawna zaczołem czytać wasze forum,jestem posiadaczem traktora Sam.a chciałbym zakupić coś 4x4,żeby miało około 30KM,i jeszcze tur mi się marzy,a o kabinie to nawet nie wspomnę. czy moglibyście coś polecić?
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2015, 05:16 przez ryju, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: ryju
siema ryju wchodzisz w wiadomości na swoim profilu klikasz na tworzenie wiadomości i w lewej górnym rogu do kogo lub wyszykujesz i treść w polu wiadomości tak wysyłasz prywatną wiadomości do kolegi
powiem że to iseki spełni twoje kryteria a właściciel dba o maszyny
pozdro
powiem że to iseki spełni twoje kryteria a właściciel dba o maszyny
pozdro
Re: ISEKI TL3200F ryju
Witam
od dwóch dni jestem (szczęśliwym)
posiadaczem ciągnika Iseki,traktor kupiłem od Piotrbpm,po pierwszych testach w lesie,teren górzysty,traktor radzi sobie doskonale,podjazd pod dosyć strome zbocze jak i cofanie pod górę jest wręcz przyjemnością.Po umyciu traktorka aktywną pianą i pomalowaniu grilla i osłon bocznych ciągnik nabiera wyglądu,zdjęcia wrzucę później.
od dwóch dni jestem (szczęśliwym)
Gratulacje!
Myślę że będziesz zadowolony, bo to kawał solidnej maszyny, a co najważniejsze od strony mechanicznej "wyleczony z chorób wieku dziecięcego"
No to jest kolejny "niebieski" w Małopolsce

Myślę że będziesz zadowolony, bo to kawał solidnej maszyny, a co najważniejsze od strony mechanicznej "wyleczony z chorób wieku dziecięcego"
No to jest kolejny "niebieski" w Małopolsce
Będziesz zadowolony z tej maszyny.
Fotki, fotki, fotki!
Fotki, fotki, fotki!
- marekspectra
Nie ma jak radocha po zakupie, a z doświadczenie powiem że i później również - Gratuluję !
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
witam
tu jest zaraz po malowaniu i schnie

tu wybite nowe podkładki gumowe i takie tam

siateczki pomalowane na czarno chociaż mozna na alledrogo aluminiową kupić,no ale czarne do białego pasuje

a tak wyszło po poskładaniu,jeszcze niebieskie trzeba by pomalować ale to już robota na lato

to na przed ostatnim zdjęciu z tyłu to mój dom tam mieszkam

dopiero teraz ogarnołem jak pomniejszyć zdjęcia
tu jest zaraz po malowaniu i schnie

tu wybite nowe podkładki gumowe i takie tam

siateczki pomalowane na czarno chociaż mozna na alledrogo aluminiową kupić,no ale czarne do białego pasuje

a tak wyszło po poskładaniu,jeszcze niebieskie trzeba by pomalować ale to już robota na lato

to na przed ostatnim zdjęciu z tyłu to mój dom tam mieszkam

dopiero teraz ogarnołem jak pomniejszyć zdjęcia
masz teraz maszynkę z najlepiej udokumentowanym przeglądem przed sprzedażą w dotychczasowej historii tego forum
na pewno będzie Ci służył dłuuugi czas.