Witam serdecznie!
Nazywam się Łukasz, pochodzę z małopolski a konkretnie z Jordanowa.
Od ponad roku jestem właścicielem Yanmara. Kupiłem go do odśnieżania i do pomocy podczas strojenia opału.
Trochę maszyne zmodyfikowałem dodałem na tył LEDowe oświetlenie, oraz podnośnik od C330 ( drobna modyfikacja).
W traktorku po kupnie wymieniłem uszczelkę pod głowicą, uszczelnienia przedniego napędu i łożyska oraz sprzęgło.
Przepracowałem ok 150 mth i jestem bardzo zadowolony i zaskoczony iz w tak małym traktorku drzemie taka moc.
Pozdrawiam. SanLuk
SanLuk Yanmar Ym1300D
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Re: SanLuk Yanmar Ym1300D
Witam sąsiada za górki! prosimy o fotki!!
Witaj kolego!
Również przyłączam się do kolegi i proszę wstaw fotki swojego traktorka. Interesuje mnie czemu zmieniałeś podnośnik na ten od c330.
Również przyłączam się do kolegi i proszę wstaw fotki swojego traktorka. Interesuje mnie czemu zmieniałeś podnośnik na ten od c330.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Yanmar F165 4WD + glebogryzarka Yanmar RSA1305
http://www.malytraktor.pl/forum/viewtop ... f=47&t=921
Krzysiek
Yanmar F165 4WD + glebogryzarka Yanmar RSA1305
http://www.malytraktor.pl/forum/viewtop ... f=47&t=921
Witaj sąsiad
, fotki, no i opowiadaj... 
Witam z daleka "z stamtąd". Kiedyś byłem bliżej.
Znoś dłużej traktorek niż x20 te 150mth.
Co to jest "strojenie opału"?
Znoś dłużej traktorek niż x20 te 150mth.
Co to jest "strojenie opału"?
Była Suzue M1600. Jest Mitsubishi D1450.
Robert
Robert
To samo co przygotowanie tylko po "naasemu heej".Co to jest "strojenie opału"?
fajne to srtojynie! : 
Oto moje zabawki
.
Glebogryzarka
Kosiarka bijakowa
Witaj!
Ale masz blisko do emek650. Coraz więcej traktorków w okolicy. Będzie się może z kim konsultować/spotkać
Ale masz blisko do emek650. Coraz więcej traktorków w okolicy. Będzie się może z kim konsultować/spotkać
Yanmar F215, przyczepka kiper 200*150, kosiarka bijak EFGC sanko 125