Witam serdecznie Wszystkich!!!
Jestem Marek z małej miejscowości Czernica w woj. śląskim. Od ponad roku (dokładnie od 19 czerwca 2015) jestem posiadaczem Hinomoto N200, zakupionym w znanej Wam pewnie firmie Traktomix z Kąkolewa. Mój traktorek można cały czas kupić bo jest cały czas jeszcze u nich na stronie

-
http://sklep.traktomix.pl/mini-traktore ... p-700.html
W czasie inspekcji na placu boju

traktorek prezentował się tak:
Nie jest to taki okaz jak kolegi "Markaspectry" ale uważam, że też jest OK mając na uwadze wszystkie te trupy, które mogłem tam zobaczyć (przynajmniej jako sprzedawca takiego sprzętu nie koloryzują jak w innych odwiedzonych przeze mnie firmach).
Anyway, na miejscu kazałem doposażyć go w TUR-a, kupiłem kosiarkę bijakową na wysięgniku AGL125 oraz używaną glebogryzarkę Kubota RSP121 i po przyjeździe cały sprzęt wyglądał tak:
Mam nadzieję, że pobyt na tym forum pomoże mi w użytkowaniu mojego traktorka i kosiarki (nawiasem mówiąc traktorek z kosiarką przerobili już ponad 150mth) i na razie tylko problem z zapchanym jakimś japońskim syfem bakiem paliwa (podwójne czyszczenie na razie pomogło

). Traktorek na razie dzielnie walczył z wysoką trawą i chaszczami na areale 2,43ha między jodełkami, daglezjami, świerkami, tujami i jakimiś koreańskimi choineczkami a ponadto świetnie spisuje się w ciągnięciu furmanki wypełnionej po brzegi bloczkami betonowymi a także ziemią przy budowie naszego domu. Na jesień zrobiłem wymianę filtrów, płynu w chłodnicy, oleju w silniku (dodałem Ceramizera- Hinomoto chodzi teraz jak przecinak

) no i musiałem wymienić akumulator bo oryginalny Panasonic już był nie teges

- w końcu chyba żaden aku nie wytrzyma 10-12 lat bo na tyle oceniam wiek mojego traktorka. Chciałbym w miarę możliwości czynnie uczestniczyć w tworzeniu tego forum zdobywając przy tym wiedzę doświadczonych użytkowników mini-traktorków. Pozdrawiam wszystkich!!!
Acha- no i przyczepkę kempingową też da radę pociągnąć

Hinomoto N200 + kosiarka AGL125 + glebogryzarka Kubota RSP121 + furmanka + przyczepka + opryskiwacz 400l + równiarka + walec + łuparka świdrowa + kosiarka Gold Series 7 Gang + rozsiewacz Strumyk + 3 x pług + glebogryzarka SB125 + kultywator