Wierz mi ta Bultra z ogłoszenia nie ma 10 000mth
Z doświadczenia powiem ze przebieg ok 5 tys mth to wartość kiedy traktorki wymagają gruntownego remontu.
Co do tych dźwigni to szczerze powiem że nie wiem jak to masz kolego przydałby się foto tego elementu.Irek pisze:Witam, dopiero dzisiaj zorientowałem się że kupiłem Yanmara f215d, zastanawiałem się dlaczego u vitary są dwie dźwignie
do podnośnika a u mnie tylko jedna, zauważyłem że lakier na masce ma inny odcień niż boczki na których pisze f215.
Podniosłem siedzenie i znalazłem tabliczkę z napisem f215d oraz nr 27711 zgodnie z fakturą jest to nr podwozia to gdzie
jest rok produkcji?
Pozdrawiam Irek.
Masz mistrzostwo świataMiłosz pisze:Oj śmiesznie są te niektóre komentarze. Mając ponad 100 ciągników na placu śmiem twierdzić, że w każdym cofany jest licznik łącznie z tymi na części, bez silnika oraz bez kół... Zapinane są wszystkie w zaprzęg i holuje się je na wstecznym biegu, aż przebiegi będą zadowalająceNajgorzej jest z tymi są mają koło 200 - 300 mh -taka syzyfowa praca ponieważ szybko przeskakuje przez 0 i trzeba cofać od początku