David Kubota L1802DT

Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.

W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.

Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Awatar użytkownika
jarekstryszawa
Kontakt:

Re: David Kubota L1802DT

Post autor: jarekstryszawa » 29 lip 2015, 21:03

Na fotce pstrykniętej od tyłu wygląda na długą pakę, a faktycznie jest zgrabna- fajny patent!
jeżeli wiesz dokąd idziesz nie musisz się spieszyć https://www.facebook.com/jarekstryszawa

PNO

Post autor: PNO » 29 lip 2015, 21:36

Witaj David.

Ja się zanadzam na podobny model: L2002 ale u mnie wymóg do ładowacz+glebogryzarka.
Możesz się podzielić informacją na temat "zwinności" w pracy z glebogryzarką i ogólnej jazdy tym modelem? Chodzi mi o stopień trudności obsługi i płynnego poruszania się nią :)
Przede mną ogólna "nauka jazdy" takimi sprzętami, więc nie mam żadnego odniesienia póki co :D
A jeśli to nie tajemnica to daj znać proszę ile kosztowała Cię ta maszynka :)

Pozdrawiam,
Szymon.
Kubota L2002DT z ładowaczem + glebogryzarka Hinomoto BS1400 + niwelator.

Awatar użytkownika
hazi_k

Post autor: hazi_k » 30 lip 2015, 09:49

Tak bardzo proszę o więcej zdjęć jestem zainteresowany budową skrzyni. Jak możesz kolego to podaj linka do producenta/sprzedającego te skrzynię.

Był bym zapomniał proszę o podanie wymiarów skrzyni bo na tle traktorka to wygląda to na zwarty i kompaktowy zestaw.
Pozdrawiam,
Krzysiek

Yanmar F165 4WD + glebogryzarka Yanmar RSA1305
http://www.malytraktor.pl/forum/viewtop ... f=47&t=921

Awatar użytkownika
David

Post autor: David » 09 sie 2015, 14:10

hazi_k pisze:Tak bardzo proszę o więcej zdjęć jestem zainteresowany budową skrzyni. Jak możesz kolego to podaj linka do producenta/sprzedającego te skrzynię.

Był bym zapomniał proszę o podanie wymiarów skrzyni bo na tle traktorka to wygląda to na zwarty i kompaktowy zestaw.
"hazi_k" dodałem kilka fotek skrzyni transportowej w dziale Nasze Maszyny-Skrzynie Transportowe. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ