Cześć Wszystkim.
Mam na imię Andrzej, mieszkam w okolicach Krakowa. Nie jestem "etatowym" rolnikiem ale zajmuję się uprawą winorośli, obecnie szukam odpowiedniego traktorka.
Pozdrawiam
Andrzej
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Re: Andrzej
Powitac kolege winiarza
Na wstepie zycze udanego zakupu.
A moze TZ4k14,to ciekawy traktorek
i w dobrych pieniadzach
PS:Gdzie dokladnie mieszkasz?
Ja jestem z okolic Rabki 8-)i tez mam mala winnice
Pozdrawiam.
Na wstepie zycze udanego zakupu.
A moze TZ4k14,to ciekawy traktorek
i w dobrych pieniadzach
PS:Gdzie dokladnie mieszkasz?
Ja jestem z okolic Rabki 8-)i tez mam mala winnice
Pozdrawiam.
-
jedrek1911
Mieszkam w Maszycach pod Krakowem. Myślałem o TZ4K ale to wciąż 14 KM no i jak przeglądam oferty to za przyzwoity egzemplarz sprzedawcy życzą sobie ok. 10 000 zł... Tak z ciekawości, jaki masz traktorek i na jakim areale pracujesz?
pozdr
Andrzej
pozdr
Andrzej
Witam.
Ja mam mala przydomowa winnice(105)
krzewow,a traktorek to Kubota GL27 ktory sluzy mi
do innych celow.
Pozdrawiam.
Ja mam mala przydomowa winnice(105)
krzewow,a traktorek to Kubota GL27 ktory sluzy mi