Yanmar FX28D
Re: Yanmar FX28D - zakup i pomoc w udoskonaleniu
Jaro- czy podpinasz rozrzutnik obornika do tego zaczepu dolnego,co go widac na tym zdjęciu gdzie siedzisz na sadzarce z drzewkami w rękach? Pytam, bo mocowanie tego zaczepu do tylnego mostu wydaje się dość delikatne.Jurek.
Witam Jurek tak jak najpardziej do zaczepu dolnego był podpienty rozrzutnik i nie było żądnego problemu ,tak się tylko zdaje żę jest delikatny tuleja jest prawie 10mm grubośći ścianki tak żę masywna i cięzkie a zamocowane jest na 4 śrubach + masywne łapy ,jak widać pełen rozrzutnik i wszystko było ok ,tak żę u mnie się sprawdziło , bym zapomniał dolny zaczep ma regulacje czyli można wysunąć i schować jak coś bardzo ciężkiego jest do zawieszenia i sprawdza się wyśmienicie. pozdrawiam 
Już się przymierzałem do przeróbki tego zaczepu,ale dam sobie spokój.Dzięki za odpowiedz Jurek
Witam wszystkich miałem okazje być przed świętami w domu nie spodziewanie i takie tam bajer , reszta w odpowiednim dziale.
- Załączniki
-
- Zdjęcie0434.jpg (130.59 KiB) Przejrzano 10022 razy
Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 19:20 przez JARO, łącznie zmieniany 3 razy.
Ciężarki czy coś? Zjeździj dobrze.
Była Suzue M1600. Jest Mitsubishi D1450.
Robert
Robert
Witam musiałem zmienić skrzynke z bezpiecznikami na nową bo stara robiła zwarcie

witam wszystkich udało mi zakupić nową belkę do herbicydów musiałem przedłużyć śrube mocującą bo niechce zdejmować za karzdym razem obciążników koszt 500zł

siemka kubiłem opryskiwacz który bedzie potrzebny do pryskania herbicydów w sadzie rok 2006 nigdy nie pracował stan nowy 1500PLN sprawdzian i ocena z synem

Jaro czy to jest 200l ? Gdzie taki znalazłeś i za ile ?
siemka to jest 300 litrowy znalazłem na olx.pl a dokładnie z pod radomia cena 1500zł trzeba cały czas przeglądać strone bo oferty się zdażają i jak szybko są tak jeszcze szybciej znikają