Po prostu nie wierzyć w opis że traktorki są po przeglądzie to bajka i tyle ,umyte wytarte bez oleju w przednim moście dlatego nie cieknie itp
Nikt z tych hurtowników nie ma czasu na przeglądy(przerzucić 500-800 szt rocznie to ile trzeba by mieć mechaników ?) jeśli jest klient to się może i robi (sporadycznie)ale trzeba to przypilnować .
,,Jeśli wymagamy by traktorek miał przegląd płacimy i mamy przedstawione dokumenty,nawet przy nas zmienić olej filtry to nie pół dnia (zużyte części do w wglądu itp )"
Tak moim zdaniem powinno być a nie jest .
Lub dodają nam zestaw filtrów olej i sami to robimy ,przecież mogli by mieć tańsze filtry oleje i im by się to opłaciło .
Też robię zakupy w tym sklepie ,nic do niego nie mam .Chodzi okazję które niestety nie istnieją ten Yanmar widać malowany .
A to
,,Czy uważasz że nie mam prawa wymagać od sprzedawcy solidności i poprawnego wykonania tych czynności? Ja właśnie za to wszystko zapłaciłem!!!
Myślę że zapłacone było tylko za traktorek a nie za przegląd bo niech nikt nie wierzy że w cenie wymienią zestaw filtrów oleje wszystkie łożyska simerngi bo już dawno wszyscy by popadali .
W tej firmie liczy się wygląd ,bo ludzie kupują oczami
Pisał kiedyś ze mną pewien dziadek który kupił ym2210d 4x4 gdzie spece z tej firmy założyli z tyłu większe opony a przód nie nadążał kręcić kołami i się rozsypał.