Kilka fotek ciągniczków prezentowanych przez znanych wystawców, chociaż brakło kilku popularnych marek np. Kubota, Zetor
Agrotech i inne wystawy rolnicze
- yanmarf17d
Agrotech i inne wystawy rolnicze
Agrotech 2022
Kilka fotek ciągniczków prezentowanych przez znanych wystawców, chociaż brakło kilku popularnych marek np. Kubota, Zetor

Zdzisław - YanmarF17D +kosiarka sadown 120 + miniładowacz+ paleciak + wiertnica +pług jednoskibowy+pług do śniegu+przyczepka +glebogryzarka RSA 130M+kultywator+pielnik+inne
www.youtube.com/channel/UCQPErmTFOB6a_AF-9XMFlcw
www.facebook.com/yanmarmania/
- wojtis1990
Re: Agrotech i inne wystawy rolnicze
Nie byłem w tym roku bo w zeszłym się zraziłem. Na palcach jednej ręki można było policzyć małe traktorki. Żadnych Jeleni ani małej Kuboty nie widziałem i postanowiłem że nie będę jechał żeby pół dnia spacerować i nic wartościowego nie obejrzeć. Żaden z tych dużych by sobie na moim terenie nie poradził.
- yanmarf17d
Re: Agrotech i inne wystawy rolnicze
Z małych traktorków jedynie Iseki wystawiło swoje egzemplarze w liczbie ok. 6-8szt.
Pozostałe marki zaczynały się od 26KM ale dominowały maszyny typowo rolnicze o mocach 80-400KM
Ja sobie patrzyłem na traktory 50-70 KM ,bo takiego obecnie szukam do prac budowlano-leśnych.
Pozostałe marki zaczynały się od 26KM ale dominowały maszyny typowo rolnicze o mocach 80-400KM
Ja sobie patrzyłem na traktory 50-70 KM ,bo takiego obecnie szukam do prac budowlano-leśnych.
Zdzisław - YanmarF17D +kosiarka sadown 120 + miniładowacz+ paleciak + wiertnica +pług jednoskibowy+pług do śniegu+przyczepka +glebogryzarka RSA 130M+kultywator+pielnik+inne