Witam mam na imię Karol i jestem z kujawsko-pomorskiego okolice Tucholi. Posiadam dwa Gutbrod`y 1010, Jeden w wersji kosiarka, drugi komunalny(szczotka, pług do śniegu) i zeszłoroczny nabytek Hako Hakotrack 2700D 87r.
Osprzęt do Hako:
Szczotka Hako 130 cm sterowana hydraulicznie
Glebogryzarka 130cm Mitsubischi AF P1306S
Opryskiwacz 400l czeski przystosowany do natrysku wody podczas zamiatania
Rozsiewacz nawozu Rauch Komet 120
Kosiarka Przednia Hako 150cm
Kosiarka Przednia rotacyjna GMR FM1500p w trakcie adaptacji
Pług do śniegu 200cm w trakcie realizacji
Ładowacz czołowy w trakcie realizacji
Przyczepa wywrotka w trakcie realizacji
Przyczepa platforma 110x 250cm
2x przyczepka lekka
Sprzęt używany do prac przydomowych i od czasu do czasu na usługi. Fotki wrzucę wieczorem.
KarolHako. Hako Hakotrack 2700D
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
KarolHako. Hako Hakotrack 2700D
Hako 2700D, Hako 1800D, Hako 2250DA
2x gutbrod 1010, T25, Gt124(RS09), Steyr A180, Szczotka, Glebogryzarka, rozsiewacz, opryskiwacz 400l, 2x kosiarka czołowa, 8x przyczepka, paleciak, pług do śniegu 2m
Re: KarolHako. Hako Hakotrack 2700D
Ciekawy ten Hako, a szczególnie kabina - to mie natchnęło pomysłem na kabinę do mojego Hinomoto. Mozna prosić o więcej szczegółów...
Hinomoto
nono, ciekaw jestem osprzętu, szczególnie tego w trakcie realizacji, czekam na więcej informacji i fotki 
-- KUBOTA L1-205--
- Ładowacz czołowy
- Glebogryzarka Separacyjna
- Koparka BH5R
- Kosiarka bijakowa
- Glebogryzarka
- Równiarka - krata
https://www.youtube.com/channel/UC3y_n9 ... SxxtVaRw5g
- Ładowacz czołowy
- Glebogryzarka Separacyjna
- Koparka BH5R
- Kosiarka bijakowa
- Glebogryzarka
- Równiarka - krata
https://www.youtube.com/channel/UC3y_n9 ... SxxtVaRw5g
Kabinę mam wersję plandeka, szału nie ma ale na głowę nie pada i wiatr nie piździ.
Trochę danych i wyposażenia:
model 2700D
silnik Yanmar Typ 3T80U-HK, pojemność 1.281 cm3, diesel, 3 cylindry
moc 24.5km
skrzynia powershift, 3 biegi główne, dwa zakresy i rewers zmieniane pod obciążeniem
przedni TUZ z trójkątem
przedni WOM 2000obr/min
jedna para wyjść hydraulicznych
tylni TUZ
tylni WOM 540obr/min
jedna para wyjść hydraulicznych
Fotki:

Kosiarka GMR FM1500P w trakcie rozładowywania.

Więcej fotek jutro
Hako 2700D, Hako 1800D, Hako 2250DA
2x gutbrod 1010, T25, Gt124(RS09), Steyr A180, Szczotka, Glebogryzarka, rozsiewacz, opryskiwacz 400l, 2x kosiarka czołowa, 8x przyczepka, paleciak, pług do śniegu 2m