Chciałem się przywitać z forumowiczami.
kilka słów o sobie :
mało ziemi, dużo planów...
traktorka nie mam, jeszcze. właśnie dogrywam leasing z JD na 3045R. powinnienem sprzęt mieć do 2-3 tyg. o ile wszystko się uda.
plany na niego ogromne, a generalnie chciałbym go używać "przy" domu. ( załadunek, rozładunek, koszenie, wożenie... do wszystkiego, bo jak żona zobaczy że sprzet tylko stoi nieużywany .. to następnej zabawki nie dostane )
a wszystko zaczeło się od wyceny odkamienienia mojej działki, ( podczas budowy domu- btw. dalej buduje moje ranczo , koparkowy zmiksował mi humus z pospółą, i cały zeszły rok chodziłem i grabiłem kamienie na działce, a działka 0,8 ha wiec trochę syzyfowa praca) ta wycena opiewała na ... za dużo .. i doszedłem do wniosku że sam się tym zajmę ... i tak nabyłem w dani po pieniądzach forigo G25 stoneburier
więc brakuje mi jeszcze ciągnika
mam nadzieję że dalej jestem w lidze "mały ciągnik" ? i bedę mógł zostac waszym kolegą, po fachu ...
dobra to tyle o sobie ... a i jeszcze jedno ... województwo jedyne słuszne małopolska a miasto ... Wadowice
forum czytam reguralnie, ale przed weekendem gdy plany zakupu się skrytalizowaly, postanowiłem założyć konto
btw.
poniżej obrazki forigo G25
serwer nie chciał przyjąć zdjęć tutaj, wiec udostępniam w dropboxie ( można tam komentować jak by co )
https://www.dropbox.com/sh/4gx4vvy0pvv5 ... yk4ia?dl=0
mam jeszcze kilka do was pytań co do sprzętu ale w powitalni myśle że to wystarczy ...