perszeron z pomorza
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
perszeron z pomorza
Witam. Mam na imię Adam i dopiero przymierzam się do zakupu traktorka. Do tej pory miałem jedynie kontakt z trochę większymi ciągnikami i głównie z ładowarkami teleskopowymi, także doświadczenie w sprzęcie polowym mam znikome i pewnie w tych tematach będę szukał pomocy na forum. Tymczasem udam się do odpowiedniego wątku z prośbą o pomoc w wyborze traktorka.
-
Adam bez ziemi
Re: perszeron z pomorza
Cześć, z Pomorza powiadasz a konkretnie? Szukasz kto mógłby Ci pomóc w wykonaniu ładować moźe mógłbym Ci kogoś polecić
Re: perszeron z pomorza
Dopiero zauważyłem Twój post. Jestem z Koszalina, a temat ładowacza na razie upadł. Ale jakbyś miał namiar na kogoś to chętnie przyjmę.