Witam serdecznie
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Witam serdecznie
Witam zacnych traktorzystów, osobiście posiadam kubotkę B5000 która pracuje na niewielkiej winniczce pod Krakowem. Nie wiem jak to się stało, że dopiero po 6 latach użytkowania kubotki znalazłem to forum !!. Lepiej pózno niż wcale
.
Re: Witam serdecznie
Witamy kolejnego małopolanina,
,no i zapraszamy do dzielenia się swoimi wrażeniami z użytkowania małego traktorka .Fotki i filmiki obowiązkowe 
Witam krajana, fotki traktora i winnicy zapodawaj, jaki masz do tego sprzęt?
No cóż, dużo narzędzi do niej nie mam, oczywiście glebogryzarka i zrobiona własnoręcznie kosiarka do trawy. Obecnie pracuję nad szpejem do wbijania - wciskania w ziemię metalowych słupków, gdyż mam zamiar dość poważnie zwiększyć areał nasadzeń.
Jak opanuję forum wrzucę zdjęcia i filmik mojej maszynki i kosiarki m-ki BMW.
Pozdrawiam
Przemek.
P.S. odnalazłem swoje filmiki, to pozwoliłem je sobie wrzucić w tym wątku:
viewtopic.php?f=26&t=295&p=14277#p14277
Jak opanuję forum wrzucę zdjęcia i filmik mojej maszynki i kosiarki m-ki BMW.
Pozdrawiam
Przemek.
P.S. odnalazłem swoje filmiki, to pozwoliłem je sobie wrzucić w tym wątku:
viewtopic.php?f=26&t=295&p=14277#p14277