Witam serdecznie

Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.

W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.

Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
przemi

Witam serdecznie

Post autor: przemi » 04 lis 2016, 10:22

Witam zacnych traktorzystów, osobiście posiadam kubotkę B5000 która pracuje na niewielkiej winniczce pod Krakowem. Nie wiem jak to się stało, że dopiero po 6 latach użytkowania kubotki znalazłem to forum !!. Lepiej pózno niż wcale :).

Awatar użytkownika
emek650

Re: Witam serdecznie

Post autor: emek650 » 04 lis 2016, 10:49

Witamy kolejnego małopolanina, :) ,no i zapraszamy do dzielenia się swoimi wrażeniami z użytkowania małego traktorka .Fotki i filmiki obowiązkowe :D

winnica

Post autor: winnica » 04 lis 2016, 11:30

Witam krajana, fotki traktora i winnicy zapodawaj, jaki masz do tego sprzęt?

przemi

Post autor: przemi » 04 lis 2016, 12:17

No cóż, dużo narzędzi do niej nie mam, oczywiście glebogryzarka i zrobiona własnoręcznie kosiarka do trawy. Obecnie pracuję nad szpejem do wbijania - wciskania w ziemię metalowych słupków, gdyż mam zamiar dość poważnie zwiększyć areał nasadzeń.
Jak opanuję forum wrzucę zdjęcia i filmik mojej maszynki i kosiarki m-ki BMW. :P
Pozdrawiam
Przemek.
P.S. odnalazłem swoje filmiki, to pozwoliłem je sobie wrzucić w tym wątku:
viewtopic.php?f=26&t=295&p=14277#p14277

ODPOWIEDZ