marcin94

Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.

W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.

Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
marcin94

marcin94

Post autor: marcin94 » 30 cze 2016, 23:56

Witam kolegów :) Oczywiście jeśli mogę się tak zwracać, ponieważ duża część użytkowników pewnie jest w wieku mojego taty, ale po przeczytaniu większości wątków na tym forum, widzę, że panuje tutaj bardzo miła, koleżeńska atmosfera, a samo forum ma bardzo wysoki poziom :) Jestem Marcin, mieszkam w południowej części mazowieckiego. Nie posiadam jeszcze traktorka, rozglądam się dopiero, w tym celu zawitałem na forum. Razem z rodzicami posiadamy niewielką działkę, w większości obsadzoną warzywami, i właśnie w tym celu ma być zakupiony jakiś sprzęt. Jest jeszcze pole o powierzchni 0,5 ha, ale pewnie dla większości japońców nie będzie ta żadne wyzwanie. Więcej szczegółów i poproszę o Waszą radę w innym dziale.

Awatar użytkownika
amigorm1976
Kontakt:

Re: marcin94

Post autor: amigorm1976 » 01 lip 2016, 08:01

Witamy

ODPOWIEDZ