Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
-
domiflora
Witam poszukuję traktorka pomocnego w prowadzeniu małej firmy ogrodowej mam nadzieję że to będzie Kubota lub Yanmar
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i użytkowników takich maszyn !!!!!
woj. śląskie
-
szymon28
Witam. A skąd dokladnie Jesteś?
Ja podobnie jak ty szukałem traktorka z dwóch wybranych marek a kupiłem calkiem co innego. Po przestudiowani forum pokierowałem się w pierwszej kolejności stanem technicznym, wielkością, mocą, ceną, a na koniec wyglądem i tak padło na Shibaure. Pozdrawiam
-
domiflora
Pozdrawiam na razie się rozglądamy za odpowiednim sprzętem problem będzie trochę z transportem (teren woj śląskiego Sosnowiec siedziba firmy a praca np w Oświęcimiu