Co dzisiaj robiłem... :)
Regulamin forum
Sposoby upraw, czyli np jak przygotować ziemie do uprawy, jak opryskiwać, jak nawozić... Ogólnie o pracy na naszych areałach. Oraz dyskusja - jaki mój pierwszy traktorek?
Sposoby upraw, czyli np jak przygotować ziemie do uprawy, jak opryskiwać, jak nawozić... Ogólnie o pracy na naszych areałach. Oraz dyskusja - jaki mój pierwszy traktorek?
Re: Co dzisiaj robiłem... :)
Ale zajefajny konwój 
- jarekstryszawa
- Kontakt:
W sobotę dosadzałem graby na żywopłot (w zeszłym roku późno wysadzałem i siakieś 450 sztuk szlag trafił...). Myślałem, że wystarczy jako transporter kosiarka, ale szło za wolno i wyjechałem na wiosenny spacer MT8 z przyczepką samochodową.

jeżeli wiesz dokąd idziesz nie musisz się spieszyć https://www.facebook.com/jarekstryszawa
- amigorm1976
- Kontakt:
Dziś do południa trochę równałem teren po wykonaniu przydomowej oczyszczalni ścieków.

Później pojechałem przygotować pole pod siew,
napęd 4x4 i odpięcie kultywatora nie pomogło

z pomocą przyszedł URSUS C-360
Dzień uważam za pozytywnie wykorzystany i szczęśliwie zakończony.

Później pojechałem przygotować pole pod siew,
napęd 4x4 i odpięcie kultywatora nie pomogło

z pomocą przyszedł URSUS C-360
Dzień uważam za pozytywnie wykorzystany i szczęśliwie zakończony.
Toś go położył a tur nie pomógł. Jak modernizacja ciągnika zakończona tur sprawuje się dobrze?
- amigorm1976
- Kontakt:
Modernizacja jeszcze nie skończona nadal irytuje mnie że łyżka w pozycji poziomej nie dotyka ziemi ( już bardzo Ci dziękuję za okazaną pomoc i poświęcony czas Krzysiek ale pewnie jeszcze będę Cię niepokoił telefonami ), tak więc to jeszcze pozostało do przerobienia plus poszerzenie łyżki i jej szybki montaż oraz podpory tak aby można było szybko odłączyć ładowacz a no i jeszcze sekcja pływającą .
Co do pomocy tura w wyjeździe to chciał pomagać ale tylko w jeździe do tyłu z kolei ja za nic nie chciałem dalej się tam pchać gdyż chyba dźwig trzeba by było ściągać aby mnie wyciągnął ; -) .
Co do pomocy tura w wyjeździe to chciał pomagać ale tylko w jeździe do tyłu z kolei ja za nic nie chciałem dalej się tam pchać gdyż chyba dźwig trzeba by było ściągać aby mnie wyciągnął ; -) .
No te foto z utopionym traktorkiem to jest świetne:) hehe i ta 3-360 miała chyba nie lada wyzwanie z wyrwaniem z tego błotka:) pozdro
-
oscar.adrenalina
Utopiłeś prawie tak jak ja 
- jarekstryszawa
- Kontakt:
jeżeli wiesz dokąd idziesz nie musisz się spieszyć https://www.facebook.com/jarekstryszawa
- marekspectra
Co to posadziłeś? Truskawki?
A mój jeszcze w garażu. U nas dopiero teraz wyjechały w pole traktory. Widziałem utopionę c 360 z dwójką z tyłu
stało cały dzień. Nie wiem czym to teraz można wyciągnąć 
Kubotka pewnie wyjedzie dopiero po niedzieli.... trochę sie stęskniłem
A mój jeszcze w garażu. U nas dopiero teraz wyjechały w pole traktory. Widziałem utopionę c 360 z dwójką z tyłu
Kubotka pewnie wyjedzie dopiero po niedzieli.... trochę sie stęskniłem
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
Amigorm1976 mam pytanie odnośnie siedzenia w Kubocie.Jakie wymiary i gdzie kupione.
______________________ Pozdrawiam Andrzej