Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Witam wszystkich forumowiczów, posiadam SAM z silnikiem 1,6d z TUZ przedni i tylny, jedynie czego mi brakuje to WOM- dlatego niestety chyba zostanie sprzedany. Chciałbym dodać foto ale coś nie umiem. Traktorek służył mi do wyrównania łąki pługiem, i do odśnieżania. Teraz potrzebuje tylko cos do odśnieżania i do koszenia- niestety mój SAM nie ma WOMu.
Działka która sie zajmuje ma 24m x 300m.
Gdyby którys z kolegów który traktorek nada mi się do koszenia i odgarniania śniegu to chetnie posłucham. I tak zeby był tak bezawaryjny jak SAM z silnikiem 1,6d VW
Ostatnio zmieniony 28 mar 2016, 20:23 przez cugi253, łącznie zmieniany 2 razy.
Działka nie za duża bo to 72ary. Traktorek też może być mały i z małym silnikiem tak 12-16KM. Zapytaj u dealerów o traktorek w komplecie tylko z kosiarką (zwykle traktorki są w komplecie z glebogryzarką).
Nie wiem skąd jesteś (można przy nicku dać namiar), ale zobacz w okolicach Wrocławia traktorek 16KM i mogą dołożyć kosiarkę http://traktorki.com/hinomoto/1034-hinomoto-e152s-.html#/
Nie mam doświadczenia, ale co niektórzy piszą, że do śniegu warto mieć 4x4.
Dlaczego nie moge pisać wiadomośći do użytkowników? Chciałbym sie dowiedzieć od jednego kolegi czy ma jakies rysunki flanszy do TZ4k14 do silnika isuzu