Leszek - Bulltra B1-15

Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.

W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.

Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Leszek-Bulltra

Leszek - Bulltra B1-15

Post autor: Leszek-Bulltra » 31 gru 2015, 12:46

Cześć

Mam na imię Leszek i od niedługo czasu jestem posiadaczem traktorka Kubota Bulltra B1-15. Kupiłem go aby ogarnąć 1,5 ha działki, wiadomo narzędziami ręcznymi nie da wszystkiego zrobić. Do traktorka posiadam japońską glebogryzarkę oraz kosiarkę bijakową EFG105. Z racji pogody jeszcze sprzętu nie próbowałem, na razie staram się wykonać wszystkie wymiany , oleje i filtry tak aby w sezonie wszystko grało.
Mieszkam w woj mazowieckim, ale działkę mam w łódzkim.
Pozdrawiam wszystkich miłośników małych traktorków.
Obrazek
Obrazek
https://picasaweb.google.com/1004774431 ... directlink

Awatar użytkownika
David

Re: Leszek - Bulltra B1-15

Post autor: David » 31 gru 2015, 14:24

Witamy Leszku na pewno będziesz zadowolony z sprzętu bo naszymi traktorkami idzie naprawdę wiele zrobić. Pozdrawiam

winnica

Re: Leszek - Bulltra B1-15

Post autor: winnica » 31 gru 2015, 18:02

Witaj na forum. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!!!!

ODPOWIEDZ